Cautare

410 de rezultate pentru "atelier aiurea" (3.58 secunde)
Nici macar 10% din sudul litoralului nu este pregatit pentru deschiderea sezonului El s-a mai aratat de parere ca toti banii cheltuiti pe manifestarile de Paste sau cu alte ocazii au fost aruncati "total aiurea", in conditiile in care nici angajatii primariei nu se pricep sa faca mare lucru:
"PD-L, daca mai tine mult nasul pe sus si nu isi pondereaza cateii, cum ar fi Ungureanu si nu isi leaga cateii, ca Ungureanu si Preda, sa le dea putin batista prin gura, ca sa le rupa coltii, vor regreta si vor regreta, pentru ca, cine va fi sustinut de PNG-CD si de Becali va castiga prezidentialele." "Aviz si domnului Basescu, sa isi ia cateii, de fapt javrele, sa le tina in cusca, sa nu mai latre aiurea in tramvai", a mai afirmat europarlamentarul Gigi Becali.
In opinia noastra, sunt bani aruncati aiurea", ne-a declarat consilierul liberal Viorel Oleniuc. De asemenea, a mai fost infiintata o comisie de verificare a stadiului in care se afla proiectul de introducere a gazului metan in Mangalia.
"Calinoiu vorbeste aiurea. Contractul pe care il aveam incheiat cu SNLO s-a teminat pe 31 martie. Nu s-a mai organizat licitatie pentru stabilirea altei firme, pentru ca s-a hotarat ca lucrarea sa fie facuta cu forte proprii.
Si a mai reusit doar sa cheltuie aiurea banii Mangaliei", ne-a declarat Viorel Oleniuc. Mai temperat a fost insa liberalul Sorin Andrei, consilierul precizand ca in momentul de fata "Mangalia are nevoie de liniste", sa se lucreze si sa se adopte hotarari in folosul comunitatii.
"Calinoiu vorbeste aiurea. Contractul pe care il aveam incheiat cu SNLO s-a teminat pe 31 martie. Nu s-a mai organizat licitatie pentru stabilirea altei firme, pentru ca s-a hotarat ca lucrarea sa fie facuta cu forte proprii.
Mai mult, potrivit acestuia, "domnul Stolojan, fiind un bun contabil, chiar stia ca s-au cheltuit bani aiurea la ministerul Turismului, a si spus-o la un moment dat, spre lauda lui".
Sa stiu ca nu am facut nimic pentru tara in ultimii 5 ani si sa vorbesc aiurea", spun simpatizantii lui Oprescu.
Eu nu vreau sa ma mai intorc la perioada cand in Senat degeaba a existat o majoritate guvernamentala de 70 si ceva la suta ca totdeauna s-a votat aiurea, de fiecare data si la fiecare articol s-au facut aliante ocazionale.
De acolo vom afla, probabil, si cine este culpabil de tradarea intereselor nationale, prin indatorarea tarii cu peste 30 miliarde de euro in numai 6 luni, bani risipiti aiurea, precum apa in nisip.
Prin Costesti si aiurea, va creste viteza de disparitie a gainilor de prin cotete, iar in Bucuresti se va umfla numarul anchetelor inchise cu NUP.
"Nimeni nu banuieste ca la Primaria Bucuresti, in timpul mandatului lui Videanu, s-ar fi facut ceva nelegal, ar fi fost vreo spaga, vreun contract ilegal, vreo bordua pusa aiurea.
Iata ca dezmintirea lui Basescu s-a dovedit complet aiurea, iar Romania se vede, practic, scoasa din cartile Schengen, pentru o buna perioada de timp.
Aceasta poate fi si explicatia pentru obstinenta cu care s-au cramponat ministrii veniti de aiurea de legea educatiei nationale pe care au reusit sa o transforme in legea educatiei locale prin prevederile discriminatorii de invatare in limba materna chiar fata de romanii de alte etnii, sau in legea educatiei personale prin teroarea politica ce se va instala in scoli si universitati odata cu intrarea in vigoare a acestei controversate legi datorita transformarii personalului de conducere si poate a corpului didactic din scoala romaneasca in agenti electorali ai actualei puteri."
Rezultatul cercetarii e ca trei intrusi au patruns, sambata, fraudulos in baza spatiala a partidului, au apasat aiurea niste butoane si au sabotat lansarea rachetei.
Aiurea, ce sa studiezi la raspunsul unei impertinente? Ori ii intorci spatele ori ii tragi o flegma. Primul ardelean al tarii insa, nu!
La cuvinte mari aruncate aiurea pentru a impresiona si a-i pacali astfel pe oameni, atat Traian Basescu, cat si "premierul" sau, Boc, se pricep foarte bine.", mai scrie Nastase pe blogul sau.
Cele doua canale tv de stiri, cu acoperire nationala, si-au facut datoria, insa nici ele nu au putut supralicita aiurea.
Potrivit acestuia, in prezent, "foarte multi bani pleaca din judet si, in general, din judetele Transilvaniei, si se intorc aiurea, se duc prin Moldova, prin alte parti".
Nu ma mira c-au distrus orasul de nu mai conosti nimic sau ca toate constructiile sunt facute aiurea, fara nici cea mai mica urma de cap sau logica!
google-analytics.com